Sangrias dagbok

En hälsning från hagen

2011-12-20

Pust och stön, mycket har hänt på ett halvår, i maj var jag och startade hoppning, nu är manen lång och magen stor. Inuti mig växer ett föl, jag själv ser högdräktig ut, men senast jag kollades sa dom att mitt föl bara var ca 15 cm. Jag litar mer på mig själv och äter lite till. Annars då? Bor med min älskade mamma och "moster" Selma i uteboxarna, nu när det i kallt. I höstas bodde jag och mamma på lösdriften, där trivs jag bra! Tror att vi ska få komma ut där igen när det blir lite varmare.. Ibland får jag röra på mig, nordsvensken brukar Helene muttra när hon tar ut mig, det är kul men magen tar lite emot. Mamma har dom också börjat röra på, ska tydligen vara bra för fertiliteten, jag hoppas jag får ett till lillasyskon nästa år, men mamma måste fortfarande älska mig mest. Det gör hon nog.

Mest står jag och väntar de här lååånga månaderna tills mitt föl kommer ut, min första son Nils har jag fått rapporter om att han sköter sig fint. Då är jag nöjd. Jag hoppas att jag får en lika snäll fölunge, fast kanske lite lugnare.. När Nils föddes hoppade han upp och galopperade varv på varv i boxen, själv låg jag kvar och tyckte att han kunde komma och mysa lite. Till slut lugnade han sig.

 

Nu är ni up to date med vad som händer med mig, gårdens nya avelsto, vi hörs snart igen, jag hoppas på en Ipad i julklapp så jag kan blogga mer!

Puss och Kram Sangria!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)