Stall Pålstorps blogg

v. 19 Franz är född!

2010-05-17

Natten till onsdag föddes det senaste tillskottet på gården, kvart över tolv tittade Franz ut. Fölningen gick jättebra och Ballerina sköter sig själv, vi hade fölvakten på och när det pep strax efter tolv gick vi ut och då ramlade lille fölet ut! Ballerina var snabbt upp igen och började slicka på sin nya bebis. Franz var nog lite trött (det var ändå mitt i natten ju!), han tyckte helst att han skulle kunna ligga ner och äta, men efter lite hjälp upp fixade han biffen och åt hungrigt! Han lärde sig snabbt och var uppe och busade med mamma =) Nu har dom gått ute i gräshagen med moster Selma på dagarna och dom trivs superbra! Franz uppskattar dock inte flugorna, han tycker dom är väldigt konstiga!

Franz

"Franz" Wayfarer e. JJ Ray Ban u. Ballerina ue. Bernstein

Emma och Fermi var på Gömmargården och startade LC:1 och LB:1, denna gången utomhus, han var lite spänd men till andra klassen skärpte sig båda och fick till en fin känsla, dock var Fermi lite trött! Men Emma lotsade igenom honom fint i sista programmet!

Vi andra jobbar på med våra hästar! Nästa vecka åker Sangria till Christina Crafoord i Skåne, där kommer hon trivas super med stora hagar och få hoppa hinder!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)