Stall Pålstorps blogg

Nytt år, nya tider!

2013-01-22

Då har vi vandrat in i januari och nu är det ett nytt år, 2013 innebär att samtliga hästar blir ett år äldre. Ett nyårslöfte kanske kunde vara att uppdatera bloggen en gång i månaden?

Franz är nu inne på sitt tredje levnadsår och ska förberedas inför 3-årstest i Maj, vi har påbörjat hans inridning hemma vilket har gått väldigt bra, just nu är han uppe hos Mia Hed för fortsatt inridning och kommer hem igen till mars.

I stohagen har vi numera 6 hästar, Ballerina är dräktig med Stedinger och Sangria går med sitt föl Sune (Eclipse ESS e. Sohn der Sonne ue. Silvano) som föddes i juli. Hon är dessutom dräktig med Don de Jeu. Sune har sin kompis Q att leka med, French Q är e. Quevert u. Selma Sonett ue. Napoletano. Selma har tyvärr fått vandra vidare till Trapalanda efter sommarbetet pga sin ålder.

Vi har även ett nytt tillskott till Stall ESS, Emma har fått en ny storhäst, Sissy, hon är en hög dam på 173 och 7 i år och tidigare fått två föl i Tyskland. Tanken är att hon ska bli Emmas framtida tävlingshäst och har en fantastiskt fin stam att avla på senare; Sandro Hit-Cartier-Carprilli-Calypso I.

EG Fermi är hos Pytt Hamberg för vidare utbildning och senare försäljning då Emma känner att hon vill ta klivet upp på storhäst helt.

Nu har vi nog gått igenom de viktigaste som hänt det senaste halvåret, förhoppningsvis kommer det en liten rapport snart igen!

 

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)