Stall Pålstorps blogg

....å så blev det vinter igen

2012-04-03

Snart påsk och då slår det till med minusgrader och snö, brrr, tur att inget av stona ska föla så här tidigt i alla fall. Jag har varit en sväng till Skåne och kikat på hingstvisningarna på Flyinge och Tullstorp. Blev om möjligt ännu mer velig om vilka hingstar jag ska använda i år, börjar bli bråttom att bestämma sig för Ballerinas, vi räknar med att köra henne till Flenmo någon vecka efter påsk. I måndags var jag och hälsade på hos Jannika och tittade till Frans, han är verkligen jättefin, funderar på att kanske använda JJ Ray Ban igen till Ballerina faktiskt, han var helt fantastiskt fin på visningen. Annars lutar det åt någon av de nygodkända ynglingarna, alltid kul att prova nytt!

film på Frans

 

Trojkaprojektet har en ny sida med all information samlad, kommer även uppdateras med rapporter om ekipagen regelbundet, länk till sidan här

Märit har planerat en debut för Nils på Brolöten i slutet av Maj, fyraårsprogrammet blir det då, vi åker troligen dit med Don Diablo också.

Blir spännande att se hur småttingarna sköter sig:). Emma tränar på och jobbar mest med Fermi just nu, första starten för honom blir Annandag Påsk i Mjölby, hoppas han sköter sig.

Återkommer med rapport från tävling snart och med vilken hingst det blev till Ballerina, hoppas hoppas hon blir dräktig i år.

 

Glad Påsk :)

 

 

 

 

 

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)