Stall Pålstorps blogg

Vår i luften igen!

2012-02-29

Så var våren här igen, åtminstone känns det så en sån här dag när det är sol och närmare 10 grader varmt, mysigt! Vi försöker låta hästarna slippa täcken både ute och inne så fort som möjligt, och det märks att dom tycker det är skönt att "näcka".

Tävlingssäsongen drar i gång för fullt nu med början 5 mars för Emma och Dandy, sedan rullar det på med starter för Dandy och Fermi. Vi har hittat några kul meeting att åka på i maj, men vi får se när Selma tänker nedkomma, hon brukar ju passa på när vi åker iväg:)

Träningarna för Jan Ove Olsson och Cecilia Hansson har kommit igång också, ny kontaktperson för Cilla träningarna är Lotta Svensson, uppgifter finns under träningar.

Emma tränar på för Liane Wachtmeister  med jämna mellanrum och nu till helgen åker vi dit med Dandy och Dobby (Don Diablo) som ska få följa med för första gången.

 

Vi får täta rapporter ifrån Märit Olofsson-Nääs om Nisse, det går stadigt och bra framåt och det finns nya bilder, filmer och info på fliken om Trojka!

 

Frans har det fint hos Jannika i Nyköping, han har gått på lösdrift hela vintern och är rund som en boll, nu ska han tas in på stall och tränas lite smått i 2 månader av Jannikas duktiga Team, sadeltämjning och löshoppning står på schemat, sen blir det bete hela sommaren.

länk till Jannika och Jawas AB

 http://www.jawas.se/

 

Kakan var vi och hälsade på för en vecka sedan och det var verkligen härligt att se henne framför vagn, hon travade på i fin stil och allt verkar bra så här långt.

länk till stall Sjöström: http://www.stallsjostrom.com/

Kakan feb 2012

 

Vi väntar såklart med spänning på Selmas och Sangrias fölungar, 2 resp 4 månader kvar nu, men tiden springer på fort så här års:) Längtar!

Lille Nils 3 dagar!

 

Nu ska vi äta tårta och fira Helene som blir 6 år idag, inskolning på 6-årsverksamheten är det som gäller för henne nu!!

 

Tjingeling//Sush

 

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2021-02-25 05:46:26 - world news now, dailyusnewstodays5454@gmail.com, worldnewsera.com

[url=worldnewsera.com]World news now [/url]
[url=worldnewsera.com/shop]Shop now [/url]
[url=worldnewsera.com/news]daily us news [/url]
[url=worldnewsera.com/news/us-news]us news today latest news [/url][url=editorpen.com]Editor Pen news [/url]
[url=editorpen.com/today-deals]Latest today deals by editor [/url]
[url=editorpen.com/news]US News Editor [/url]
[url=editorpen.com/news/entertainment]Latest Celebrity and Entertainment News [/url][url=todayprimenews.com]Today News Wall [/url]
[url=todayprimenews.com/deals]Deals Prime [/url]
[url=todayprimenews.com/news]Today news prime post [/url]
[url=todayprimenews.com/news/sports]sports prime news today [/url]
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)