Stall Pålstorps blogg

Våren

2011-05-05

Ojoj, här händer det saker, full rulle hela våren som äntligen anlänt med skönt sommarväder.

Bacardi är igångsatt och visar sig hel och fräsch vilket känns otroligt skönt efter hans hovfraktur, han kommer att sättas igång under våren och sommaren så får vi se vad den äldre gentlemannen ska hitta på!

Dandy och Emma har gjort sin första start tillsammans, Dandy skötte sig fint men blev väldigt taggad och undrade var hindrena var.. De har varit och tränat för Catherine Haddad på Jällsjö Gård vid två tillfällen och fått mycket hjälp, annars har träningarna fortsatt för J-O Olsson och de går stadigt framåt tillsammans. Start i MSVC nästa fredag är planerad.

Emma, Dandy och Catherine Haddad.

EG Fermi jobbar på bra med Emma och siktar på start på Gripens meeting i juli, han är superfin så fort han orkar koncentrera sig.

Kakan kommer i helgen åka till Monica Björkldahl för att gå på stobete under sommaren, härliga gröna ytor med massa kompisar, det kommer hon nog uppskatta, tanterna här hemma är lite sega tycker hon.


Jannica och Nisse

Nisse är hos Jannica Wadell för inridning och förberedelse för 3-års test den 22 maj, han har också varit iväg på Ledingenäs för att visa upp sig inför DK och Trojkan där han kommer ingå tillsammans med Märit Olofsson-Nääs om allt går som det efter prövotiden är klar, vilket vi hoppas!

Sangria och Helene har startat två hopptävlingar tillsammans, båda har gått bra men med några fel pga orutin, annars verkar hon tycka det är väldigt roligt med hoppning!

Helene och Sangria första starten på Botkyrka

Selma och Ballerina går tillsammans och myser i sin hage, Ballerina kommer betäckas i år igen!

Wayfarer har åkt iväg med Kicki Klingspors åring på bete där de ska få gå hela sommaren och busa.

Wayfarer innan betet

Allt gott / Helene

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)