Stall Pålstorps blogg

Nu är det höst!

2010-09-25

I veckan var vi på Vilsta och tränade för Lotta Björe med Sangria, det var Helene som red och Sangria var väldigt duktigt och hoppade fint på både plank och vattenmatta.

 

Sangria hoppar för Kung och Fosterland

Imorgon far Sussie till USA med Lena Graflund för att se på WEG2010 i Kentucky, vi är inte alls avundsjuka på att vi får vara kvar här hemma i höstrusket när det är dryga 25 grader "over there".

Dock verkar hästarna inte bry sig nämnvärt över hösten förutom att de blir lite piggare, vi släppte ner fölen och stona i gräshagen igen då vädret varit så fint, Ballerina 19 år blev ung på nytt och brallade som bara den, tyvärr hängde inte magfläsket med så hon gjorde en sälen, eller i hennes fall blåvalen och gled på mage, hon var snabbt uppe igen och galopperade iväg.

Emma och Caramelle red DM, tyvärr ingen superstart men det blev ett silver i DM ändå. Kul med ett samlat DM på Bullersta med hoppning, dressyr och fälttävlan samma dag.

Lowe gillar att titta ut när han åker bil, om han inte sover.

I övrigt flyter det mesta på bra, vi får nya hyresgäster i torpet i veckan, det är Marcus och Stina som flyttar in, hoppas de kommer trivas bra! Vi håller också tummarna att gården inte börjar falla ihop som den brukar när Sussie är borta..

Det ligger nya bilder i vårt galleri för 2010, kollar gärna in där!

Hälsningar från oss på Pålstorp!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)