Stall Pålstorps blogg

Så mycket att göra, så lite tid.

2010-09-13

Mycket har hänt sen senast, Emma startade Sangria på Helmer med ett bra resultat och debuterade samtidigt på storhäst. Sangria har utvecklats mycket under sommaren och ska starta på lördag igen. Träningen går bra nu och hon trivs med arbetet.

Vi har fått hem en Jack-Russel valp vid namn Love, han är världens charmör och älskar alla, född hos Jannica på Ramsta, vi köpte Love samtidigt som vi var på Ramsta för att sälja Rex, han bor nu hos Eva och Olivia i Finspång och verkar trivas bra!

Alla hästarna är hemma från bete, Nisse är kastrerad och ska förberedas inför tre-årstest nästa år.

Vi har fått en ny helinackordering, det är Lotta, Vilma och B Kajsa Kavat som flyttat hit, välkomna! Snart får vi fler inackorderingar och nya hyresgäster i torpet.

Bacardis hovfraktur hade läkt fint senast den kollades och vi hoppas på att det ska ha fortsatt så när han kollas igen senare om ca 2 månader. Han går i sin nybyggda sjukhage och verkar glad trots omständigheterna!

Tyvärr fick vi ta farväl till Nolan som insjuknade i fång iår igen, han är nu i himlen.

Emma och Fermi tränar på, det blev inget championat i år, Fermi var riktigt stökig senaste starten och Emma var tvungen att avbryta pga upprepade bockserier. Träningen går bra nu igen och de utvecklas väl. Fermi ska få åka på miljöträningar under vintern i form av programträningar, målet är LA starter under våren.

 

Caramelle är till salu, så om ni vet någon som letar efter världens finaste C-ponny så kan ni höra av er!

Selma tog sig inte, förmodligen är hon lite för tunn, vi får se om vi prövar med samma hingst nästa år igen. Nu är hon och Kakan hemma och går tillsammans med Ballerina och Frans.

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)