Stall Pålstorps blogg

Hinner inte med..

2010-06-26

Här händer saker i blixtfart, hinner inte med att skriva innan det ändras igen! Sangria har varit en sväng i Skåne hos Christina Crafoord som kände direkt att det var för mycket jobb för att hinna med. Sangria kom hem igen och det lutar nu åt att vi väljer att behålla henne då Bacardi tyvär skadat sig rejält för en vecka sedan. Han står nu med en hovbensfraktur och ska vila väldigt länge, riktigt tråkigt men det är relativt god prognos på skadan så vi får hoppas på det bästa.

Carolina har nu flyttat och tagit med sig sina hästar, hon har nu en egen hemsida där ni kan följa vad som händer med hennes verksamhet; http://www.teamcm.dinstudio.se/.

Emma hade en intensiv tävlingshelg när Sparbanken Rekarne Ponnycup gick av stapeln förra helgen. 4 starter med Fermi och 3 med Caramelle stod på programmet. Fermi var jätteduktig och nu börjar det se ut som han har fattat vad det går ut på, första dagen var han lite spänd då det var mycket att kika på i Helmers ridhus, helt ok resultat och strax utanför placering i båda starterna. Dag 2 var han kalasfin och Emma red jättebra, de fick drygt 64 % i LB 1 och första kvalet till Falkenberg är fixat! Tredje dagen gick han också bra avspänd men lite trött, annan domare dock och 8 % mindre... totalt sett över förväntan och vi ser fram emot att fortsätta med hans utbildning. Fermi och Emma blev 8 av 15 ekipage i lilla rundan av cupen och fick sina första rosetter!

Fermi cupen

 

Emma startade i stora rundan i cupen med Caramelle, LA 1, Lag 03 och LA P 1 en start varje dag, märktes direkt att focus legat på Fermi veckorna innan, precis som det var meningen. Caramelle var lite för "på" och inte riktigt loss både fredag och lördag och det blev lite sisådär resultat. På söndagen var Emma klar med Fermis starter och det gick jättefint med Caramelle som fick 64 % i      LA P 1 och en andra placering. Totalt trea av fyra ekipage i cupen var kanske inte vad Emma tänkt sig men avslutningen kändes bra ändå!

 

caramelle cupen

 

 

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)